Werkwijze

Een fotosessie, hoe gaat het in zijn werk?

Als je een sessie wilt boeken kunt je een berichtje sturen, samen bespreken we een datum en locatie. Per email word de opdracht bevestigd en na ontvangst van de betaling is het plekje definitief gereserveerd.

Ook zal ik helpen met wat styling tips en kleding advies om het beste uit de fotosessie te halen. We overleggen wat je in gedachte hebt om aan te doen, als je twijfelt kun je altijd een foto sturen zodat ik even mee kan kijken.

Enkele tips: Draag liever geen fluor/neon achtige kleuren (fuchsia roze, fel groen of blauw), neutrale kleuren werken prima, eventueel met een fris accent kleurtje. Ook pastel en aarde tinten zijn een goede keus.

Probeer opdrukken en plaatjes op t-shirts te vermijden. Patronen, breisels en verschillende texturen zijn wel een goede keus. Denk bij een babybuik sessie ook aan vestjes en riempjes om de buik extra te accentueren.


Als je met meerdere mensen bent, trek niet allemaal hetzelfde aan, dat word al gauw saai.

Maar trek ook vooral iets aan waar je je goed bij voelt! Tijdens de sessie hoef je alleen maar jezelf te zijn, dan komen de mooiste foto’s. Niet geposeerd, gewoon zoals je bent!

De foto's kunnen worden gebruikt voor Facebook en/of Instagram. Wilt u dit niet? Geef dit dan gewoon door aan mij!